Gaziantep

SAHADA OLACAĞIZ..!



AK Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, kâğıt üzerinde teşkilatçılık yapmayacaklarını alanlara inerek sahada teşkilatçılık yapacaklarını söyledi. Yılmaz, “Bize oy vermeyenlere gideceğiz.

SAHADA OLACAĞIZ..!



AK Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, kâğıt üzerinde teşkilatçılık yapmayacaklarını alanlara inerek sahada teşkilatçılık yapacaklarını söyledi. Yılmaz, “Bize oy vermeyenlere gideceğiz. Reisimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü azaltacağız. Ak Parti Şehitkâmil olarak seçimlere hazırız” dedi.

AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı olarak 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimde Şehitkamil’de yüzde 70 oy almayı hedeflediklerini bu hedef doğrultusunda çalışma yürüttüklerini ifade eden Yılmaz, “450 bin seçmenimiz var. 52 ilden büyüğüz” dedi. Mehmet Yılmaz, erken seçim nedeniyle çok sayıda adaylık başvurusu alındığını söyledi.

Yılmaz, yeni hizmet binalarında düzenlediği basın toplantısında, göreve gelmelerinin hemen ardından ilçedeki 152 mahallenin heyetlerini oluşturup, ziyaretler yapılarak teşkilat oluşumunu tamamladıklarını ifade etti. Göreve geldikleri günden itibaren 29 Nisana kadar, 165 taziye ziyareti, çeşitli sivil toplum kuruluşlarına yönelik 20’den fazla ziyaret gerçekleştirdiklerini toplamdaki etkinlik sayılarının ise 376'ya ulaştığını belirten Yılmaz, böylelikle sıkmadık el bırakmamaya çalıştıklarını belirtti.

ÇOK SAYIDA ADAYLIK BAŞVURULARI OLDU

Erken seçim kararıyla birlikte partide aday adaylığı yoğunluğu yaşandığına dikkat çeken Yılmaz, şunları kaydetti: "Ben buradan aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Çok sayıda adaylık başvuruları oldu birçok aday adayları bizleri ziyaret etti ve bilgilerimizi paylaştık. Aday adaylarımıza çağrımız bu süreç sonucunda listeye giremeseler bile dava bilinci ile harekat etmeleri. Şehitkamil ilçe teşkilatı olarak tüm yönetim kurulumuz ve teşkilatımız ile bütün bir özveri ile çalışıyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın yoğun teveccühüyle karşılaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın bize vermiş olduğu Türkiye’de ilk 10 şehir arasına girme hedefine ulaşmak için tüm kadromuzla mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımıza tam hız devam ediyoruz."

SIKILMADIK EL, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Teşkilat olarak sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını kaydeden Mehmet Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın emrettiği gibi “Sıkılmadık el, Çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedik ve bu kapsamda ilk günden itibaren sanki seçim varmışçasına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik. Yine 20 Ocak 2018 tarihinde başlatılan “Zeytin Dalı Harekâtı” nedeniyle üzerine bombalar atılan Kilisli hemşerilerimize birlik, beraberlik adına, yanlarında olduğumuzu göstermek için Şahinbey İlçe Teşkilatımız ve Halkımız ile birlikte Kilis ilimizdeki esnaf kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza destek olmak için bir kampanya başlattık. Kilis ilimize ve Zeytin Dalı Harekâtında görev alan Mehmetçiklerimize ziyarette bulunduk. Bu etkinliklerimiz arasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kadın Mahkûmlarla birlikte yaşamak zorunda kalan çocuklarımız için onları sosyal hayatın içine adapte edebilmek ve mutlu edebilmek adına ziyaretlerimiz oldu. Aynı kapsamda annesi babası olmayan ve şehit çocuklarını evlerinden alıp Gazişehir Futbol Kulübü’ne götürüp oradaki futbolcularla maç yaptırıp farklı bir gün geçirmesine vesile olduk” diye konuştu.

 

 

GENÇLİK VE KADIN KOLLARI KONGRESİNİ TAMAMLADIK

4 aylık görev süreci boyunca yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Mehmet Yılmaz, “Bu süreçte Gençlik ve Kadın Kollarımızın Kongrelerini tamamladık, Birlikte Projeler ve çalışmalar yaptık. Kadın kollarımızın yapmış olduğu faaliyetlerden bir tanesi olan Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan Mehmetçiklerimiz için kendi elleri ile örmüş oldukları atkı ve bereleri Kilis ilimize giderek sınır birliğimize teslim ettik. Ayrıca Kadın Kollarımızla Aile ve Ev Toplantıları yapmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız’ın Gençliğe önem verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz bu kapsamda gençlere yönelik “Milli ve Manevi Değerler Eğitimi” vermek için tüm spor branşlarının hocaları ile bir araya geldik ve bu eğitimlerin verilmesi konusunda mutabık kaldık. Gençlerimiz için Okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri için Kütüphane oluşturduk. 2012 yılından beri kullandığımız ilçe binamızı değiştirerek, Yeni yerimize nisan ayı içerisinde taşındık. Şu anki yeni binamızda, Şehitkâmil Kadın Kolları ve Şehitkâmil Gençlik Kolları’da Başkanlıkları için ayrı ve geniş toplantı salonları mevcuttur. Yeni yerimizde, Otopark Sorunu Olmayan, Toplantı Salonları, Modern Mescidler, Kullanışlı Geniş Odalar, Modern mimari yapısıyla Vatandaşlarımıza daha ferah ve daha kullanışlı, bir ortamda hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

http://www.gazianteppusula.com/haber/sahada-olacagiz-haberi-53521.html 

Bu Web Sitesinin Tüm İçerik Hakları Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına Aittir. İzinsiz Kullanılamaz

Gaziantep Milletvekillerimiz

iletişim

Contact

Email: info@akpartisehitkamil.com

Telefon: (+90) 342 221 22 00

Fax: (+90) 342 221 22 02

Adres: MÜCAHİTLER MAH. 52025 NOLU SOKAK NO:12/14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP