Gaziantep

YERLİ VE MİLLİ KAMPANYA



Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatı ile Şahinbey ve Şehitkâmil İlçe Başkanlıkları roketlerin hedefleri haline gelen Kilis esnafına destek için ilginç bir kampanya başlattı. Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatı sosyal medya üzerinden hazırlattığı videoda “Can olalım kan olalım birlikte yoldaş olalım Kilis’e gidelim. Kilis’e destek için alışverişe gidiyoruz” dedi.

YERLİ VE MİLLİ KAMPANYA



Bakanlar Kurulu kararıyla Hatay ve Kilis'teki esnafın kredi borçları ertelenmişti. Hukumetin bu kararına destek amaçlı başlatılan kampanya bir destek de Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatı’ndan geldi. Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatı ile Şahinbey ve Şehitkâmil İlçe Başkanlıkları cumartesi günü JKilis’e giderek alış veriş yapıp esnafa destek olacak.

ESNAFA DESTEK AMAÇLI ALIŞ VERİŞ

2016 Ocak ayından bu yana yüzlerce roketin hedefi olan Kilis’te esnaf ve vatandaş kan ağlıyor. Suriye tarafından atılan roketlerden dolayı esnaf iş yapamaz hale gelirken, esnaf ilk destek hükümetten geldi. Bakanlar Kurulu kararıyla Kilis’te esnafın kredi borçları ertelendi. Zor günler geçiren esnafın yardımına bu defa da Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı ve Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı yetişti. Teşkilat başlattığı kampanya ile Kilis’e çıkarma yapmayı hedefliyor. Gaziantep’ten Kilis’e gidecek olan yüzlerce Ak Partili burada esnafa destek amaçlı alış veriş yapacak ve moral verecek.

CAN OLALIM KAN OLALIM BİRLİKTE YOLDAŞ OLALIM

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nda terör örgütü tarafından Kilis’e onlarca roket atıldı. Bir çok esnaf iş yerini dahi açamaz hale geldi. Hal böyle olunca vatandaş sıkıntı yaşamaya başladı. Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatı ile Şahinbey ve Şehitkâmil İlçe Başkanlıkları roketlerin hedefleri haline gelen Kilis esnafına destek için ilginç bir kampanya başlattı. Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatı sosyal medya üzerinden hazırlattığı videoda, “Can olalım kan olalım birlikte yoldaş olalım Kilis’e gidelim. Kilis’e destek için alışverişe gidiyoruz. Zeytin Dalı Harekatı'nda mili mücadele veren Kilis halkımızın yanındayız. 9 Şubat saat 11’de Kilis’te buluşalım” denildi.  Ak Parti’nin çağrısı üzerine cumartesi günü yüzlerce partilinin Kilis’e gitmesi ve alış veriş yapması bekleniyor.

HATAY VE KİLİS'TEKİ ESNAFIN KREDİ BORÇLARI ERTELENDİ

Bakanlar Kurulu kararıyla Hatay ve Kilis'teki esnafın kredi borçları ertelendi. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu sonrası, “Hatay ve Kilis illerinde faaliyet göstermekte olan tarımsal üreticiler ile esnaf ve sanatkarların hazine faiz destekli kredi ödemelerinin faizsiz olarak bir yıl süre ile ertelenmesine daha önce karar verilmiş ve bu karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Aynı şekilde Kilis ilinin tamamı için 31 Aralık 2017 öncesindeki vergi borçları ve sosyal güvenlik prim borçları 31 Aralık 2018 tarihine kadar ertelenmiştir. Aynı şekilde Hatay ili Hassa, Kırıkhan, Kumlu, Reyhanlı, Yayladağı ve Altınözü ilçelerinde ikamet eden sigortalılar ve işverenlerinin de Ocak içi ayına denk gelen kurum alacaklarının 28 Şubat 2018’e kadar ertelenmesine, hem vergi hem sigorta pirimlerinin de 6 ay süreyle tamamının ertelenmesine karar verilmiştir. 6 aylık sürenin dolmasından sonra mücvir sebep devam etmesi halinde bunların uzatılma durumu da söz konusu olabilecektir. Buralarda yaşayan vatandaşlarımıza faizsiz finans desteği sağlanması hususunda da çalışmalar yürütülmektedir” şeklinde konuştu.

Bu Web Sitesinin Tüm İçerik Hakları Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına Aittir. İzinsiz Kullanılamaz

Gaziantep Milletvekillerimiz

iletişim

Contact

Email: info@akpartisehitkamil.com

Telefon: (+90) 342 221 22 00

Fax: (+90) 342 221 22 02

Adres: MÜCAHİTLER MAH. 52025 NOLU SOKAK NO:12/14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP