Gaziantep

ŞEHİTKAMİL'DE ASİL YEDEK AYRIMI OLMADAN HERKESE GÖREV VERİLDİ



Ak Parti'de Şehitkamil İlçe Başkanlığına getirilen Mehmet Yılmaz A Takımını belirledi.

ŞEHİTKAMİL'DE ASİL YEDEK AYRIMI OLMADAN HERKESE GÖREV VERİLDİ



Ak Parti'de Şehitkamil İlçe Başkanlığına getirilen Mehmet Yılmaz A Takımını belirledi. Yılmaz, yürütme kurulununun yanı sıra, yönetim kurulu üyelerine de görevler vererek, seçime kadar Şehitkamil'de sıkılmadık, çalınmadık kapı bırakmamayı hedefliyor.

 

Şehitkamil İlçe Başkanı olduktan sonra dur durak bilmeyen Mehmet Yılmaz, kongrenin ardından yürütme kurulunu açıkladı. Yılmaz'ın 11 kişilik yürütmenin yanı sıra, yedek yönetim kurulunu üyelerini de görevlendirmesi dikkat çekti.

 

Davanın izindeyiz

 

Mehmet Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ilk toplantısında yürütme ve yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi. 25 Asil, 13 yedek üyeden oluşan listenin tamamına görevler verdiklerini belirten Yılmaz, "Yeni listemizde yer alan dava arkadaşlarımızla beraber Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize Allah'ın izniyle ulaşacağız. Mesai tanımadan, gayretle ve yoğun tempo ile çalışacağımız bu yolda milletimizin gönlüne girecek ilerleyeceğiz. Bu vesile ile yönetim ve yürütmede yer alan tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

Boynumuzun borcu

 

Yılmaz, görev dağılımında, listede yer alan tüm isimlere görev verdi. 25 asil ve 13 yedek yönetim kurulu üyesinin tamamından faydalanmak isteyen Yılmaz, 11 kişilik yürütme dışında kalan yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı görevlendirmeler yaptı. Yedek yönetim kurulu üyelerine de görevler veren Yılmaz, 2019'deki seçimlere kadar Şehitkamil'in didik didik edeceklerini açıkladı. Bu bağlamda yönetim kurulundaki tüm isimler kadar mahalle temsilcilerine de büyük görevler düştüğünü belirten Yılmaz,  "Şehitkamil'de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Devlet Başkanı yapmak boynumuzun borcudur. Bu uğurda gece gündüz demeden, ekibimle birlikte sahada çalışacağız" diye konuştu. 

Bu Web Sitesinin Tüm İçerik Hakları Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına Aittir. İzinsiz Kullanılamaz

Gaziantep Milletvekillerimiz

iletişim

Contact

Email: info@akpartisehitkamil.com

Telefon: (+90) 342 221 22 00

Fax: (+90) 342 221 22 02

Adres: MÜCAHİTLER MAH. 52025 NOLU SOKAK NO:12/14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP