Gaziantep

“ Yüzde 70 alırız”



AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, genel seçimlere ilgili ilk tahminini açıkladı. Yılmaz, “Şehitkamil ilçe olarak yüzde 70, Türkiye genelinde cumhur ittifakı olarak yüzde 57-58 civarında oy alacağımızı tahmin ediyorum.”dedi.

“ Yüzde 70 alırız”



AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, genel seçimlere ilgili ilk tahminini açıkladı. Yılmaz, “Şehitkamil ilçe olarak  yüzde 70, Türkiye genelinde cumhur ittifakı olarak yüzde 57-58 civarında oy alacağımızı tahmin ediyorum.”dedi.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, yeni hizmet binalarında düzenlediği basın toplantısında, göreve gelmelerinin hemen ardından ilçedeki 152 mahallenin heyetlerini oluşturup, ziyaretler yapılarak teşkilat oluşumunu tamamladıklarını ifade etti. Kağıt üzerinde teşkilatçılık yapmayacağız” dedi.

Yılmaz, “İmarlı kesimden çok az oy alıyoruz. 7 Ocak sonrası imarlı kesimde ciddi teşkilatlanma yaptık. Buralarda yaptığımız ev toplantılarına farklı partilere oy veren kesimlerle buluşup, kendimizi anlatıyoruz. Yeni dönemde bize oy vermeyen seçmene ulaşıp, neden bize oy vermediklerini anlamaya çalışıyoruz. Bize oy vermeyenleri anlamak ve çözüm üretmek adına çalışmalar yapıyoruz. Kağıt üzerinde teşkilatçılık yapmayacağız. Genel Başkanımızın dediği gibi kimsesizlerin kimi, Genel başkanımızın gören gözü, uyan kulağı olacağız. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

İlk seçim tahmini Yılmaz’dan

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Biz Ak Parti Şehitkamil İlçe yönetimi olarak, 450 bin seçmeni olan bir ilçeyi yönetiyoruz. 52 ilden büyük olan bu ilçede bütün teşkilatlanmamızı tamamladık. Cumhurbaşkanımızın bize vermiş olduğu Türkiye’de ilk 10 şehir arasına girme hedefine ulaşmak için tüm kadromuzla mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımıza tam hız devam ediyoruz. Bu seçimlerde Şehitkamil ilçe olarak 70, Türkiye genelinde cumhur ittifakı olarak 57-58 civarında oy alacağımızı tahmin ediyorum. Kırsal bölgede iddialıyız. İmar kesim içinde ciddi bir teşkilatlanma yaptık” diye konuştu.

Yılmaz, Göreve geldikleri günden itibaren 29 Nisana kadar, 165 taziye ziyareti, çeşitli sivil toplum kuruluşlarına yönelik 20’den fazla ziyaret gerçekleştirdiklerini toplamdaki etkinlik sayılarının ise 376'ya ulaştığını belirten Yılmaz, böylelikle sıkmadık el bırakmamaya çalıştıklarını belirtti.

(S.ÖZTÜRK) 

http://www.gazeteekspres.com/haber-yuzde-70-aliriz-63790.html 

Bu Web Sitesinin Tüm İçerik Hakları Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına Aittir. İzinsiz Kullanılamaz

Gaziantep Milletvekillerimiz

iletişim

Contact

Email: info@akpartisehitkamil.com

Telefon: (+90) 342 221 22 00

Fax: (+90) 342 221 22 02

Adres: MÜCAHİTLER MAH. 52025 NOLU SOKAK NO:12/14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP