Gaziantep

Sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız..!



Ak Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı Mehmet Yılmaz Başkanlığı’nda yeni ilçe binasında gazetecilerle bir araya geldi. Teşkilat olarak göreve geldikleri 4 aylık süreçten bu yana sıkı bir çalışma neticesinde 24 Haziran’da yapılacak olan seçime bütün kademeleriyle birlikte hazır hale geldiklerini belirten Yılmaz, “Ulaşamadığın köy senin değildir. Kağıt üzerinde teşkilatçılık yapmayacağız. Cumhurbaşkanımızında dediği gibi, sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız..!



YÜZDE 70 OY ALIRIZ

Genel seçimlere ilgili tahminde bulunan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz,  “Şehitkamil ilçe olarak yüzde 70, Türkiye genelinde cumhur ittifakı olarak yüzde 57-58 civarında oy alacağımızı tahmin ediyorum” dedi.

KAĞIT ÜZERİNDE TEŞKİLATÇILIK YAPMAYACAĞZ

Ulaşamadığın köy senin değildir diyen Ak Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Yılmaz, “Bizim o insanlara davamızı misyonumuzu vizyonumuzu anlatmamız lazım. Cumhurbaşkanım Gaziantep’in, Şehitkamil’in tüm sorunlarını bilemez. Kağıt üzerinde teşkilatçılık yapmayacağız. Biz teşkilatçılığı hakkıyla ne zaman yapmış oluruz biliyor musunuz. O Mevlana Mahallesindeki annesi, babası öldüğü için öksüz kalmış çocukların elinden tutarsak, Özgürlük Mahallesi’ndeki 3 çocuğuyla eşi vefat etmiş 27 yaşında dul kalmış elin kirasında Ayşe kardeşimizin elinden tutarsak biz burada hakkıyla teşkilatçılık yapmış oluruz. Bizim genel başkanımızın talimatı nedir? Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Genel Başkanımızın gören gözü duyan kulağı olmamız lazım” diye konuştu.  

KİMSENİN ULAŞAMADIĞI GÖREMEDİĞİ İNSANLARI BULMAMIZ LAZIM

25 Şubattaki genel kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerini ayağa kaldırdığını söyleyen Yılmaz, “Ana kademe kalksın dedi. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya söz veriyor musunuz? dedi. Biz de buna evet dedik. Biz buna laf olsun diye mi evet dedik. Bizim mahallelerde sokak sokak yapılanmamız var. Orda kimsenin ulaşamadığı göremediği insanları bulmamız lazım. Devletin elinin uzanamadığı insanlar oluyor bunları bulmamız lazım. Bizim iddiamız bu. Biz teşkilatçılığı kağıt üzerinde yapmayacağız fiiliyatta sahada yapacağız dedik ve hamdolsun bunu da uyguluyoruz” dedi.  

CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA DİMDİK HAZIRIZ

AK Parti Şehitkamil İlçe teşkilatı olarak 7 Ocak 2018 tarihinden ana kademe kongrelerini tamamladıklarını söyleyen Yılmaz, “Şubat ayı içerisinde kadın kollarımızın kadın ve gençlik kollarımızın kongrelerini de tamamladık ve bu sayede yenilenmiş ve daha da güçlenmiş bir teşkilatla milletimizin huzuruna çıkmış bulunuyoruz. Yaklaşık 4 aylık bir süreç içerisinde mahalle teşkilatlarımızdaki güçlendirmeleri, güncellemeleri tamamladık. Ülke olarak şu an da hassas bir süreçten geçmekteyiz. 24 Haziran 2018 tarihinde Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birisine şahitlik edeceğiz inşallah. Bu süreçte biz AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı olarak tüm kademelerimizle ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımız ile birlikte hamdolsun bugün seçime hazırız ve genel başkanımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik hazırız. Bizler şunun farkındayız. Bu ülkede AK Parti iktidar olduktan sonra Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hükümetler kurulmaya başladıktan sonra bir takım dış mihraklar tarafından ülkemizin güçlenmesi hazmedilememekte olup iç siyasetimize müdahaleler başlamıştır. Bu süreç 27 Nisan 2007 tarihinde e-muhtıra ile kendini ilk defa göstermiştir. O dönemde şu an ki sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan partimizin Cumhurbaşkanı adayı olarak Abdullah Gül beyefendiyi aday göstermişti ve onun yanında dimdik durmuştu. Tabi bu demokrasiye hazmedemeyen mihraklar tarafından 27 Nisan süreci ile bir akamete uğratılmak istendi. Biliyorsunuz 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra özellikle bizler şimdiki Cumhur ittifakının temelini atan MHP, BBP ve bizim partimizle birliktelik oluştu. Bu birlikteliğimizin temeli Çanakkale ruhuna dayanmaktadır. 15 Temmuz’da bu millet aynı Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi hainlere ve ülkesini işgal etmek isteyenlere müsaade etmemiştir. Geldiğimiz süreç 2019’da yapılması planlanan genel seçimlerin erkene alınmasını zorunlu hale getirmiştir. Ve 24 Haziran’da yapılması da uygun görülmüştür. Bizler AK Parti Şehitkamil Teşkilatı olarak bütün kademelerimizle birlikte bu seçime hazırız. Şehitkamil ilçemiz şu an da 761 bin nüfusu, 450 bin seçmeni olan yaklaşık 52 ilden büyük bir ilçedir. Biz bu konuda hamdolsun teşkilat olarak mahallelerimizde yapılanmamızı tamamladık.”

ÇETİN KARABIYIK

http://www.gaziantepgunes.com/75578/Sikilmadik-el-%C3%A7almadik-kapi-birakmayaca%C4%9Fiz.html 

Bu Web Sitesinin Tüm İçerik Hakları Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına Aittir. İzinsiz Kullanılamaz

Gaziantep Milletvekillerimiz

iletişim

Contact

Email: info@akpartisehitkamil.com

Telefon: (+90) 342 221 22 00

Fax: (+90) 342 221 22 02

Adres: MÜCAHİTLER MAH. 52025 NOLU SOKAK NO:12/14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP