Gaziantep

Yılmaz dur durak bilmiyor



Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve ekibi ev ziyaretlerine durmadan devam ediyor.

Yılmaz dur durak bilmiyor



Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve ekibi ev ziyaretlerine durmadan devam ediyor. Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi çalmadık kapı bırakmayarak durmadan gece gündüz çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz göreve geldiği günden bu yana dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. STK ziyaretlerini yanı sıra ev ve esnaf ziyaretlerini aksatmayan Mehmet Yılmaz, ziyaretlere ev halkının yanı sıra komşu evler ile apartman sakinlerinin de katıldığını çok yönlü ve faydalı sohbetler gerçekleştirdiklerini aktardı.

MAHALLE MECLİSİ KURULUYOR

Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, sabahın ilk saatlerinden gece yarısına kadar süren mesaisine devam ediyor. Vatandaşlar ile bire bir görüşerek onların görüş ve düşüncelerini alıyor. Haftanın belirli günlerinde vatandaşlara ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Yılmaz, " İlçemizde bulunan vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Uzun süredir devam ettirdiğimiz bu programımız bizim ve vatandaşlar açısından çok yararlı oluyor. Biz misafirperverliğin en güzel örneklerini yaşarken, mahalle halkının gelmesi ile adeta bir mahalle meclis kuruluyor” dedi.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Ev ziyareti vesilesi ile evde toplanan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yılmaz, Şehitkamil’de görevi aldıkları günden itibaren yaptıkları icraatlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Yılmaz ,“ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi çalmadık kapı bırakmayarak durmadan gece gündüz çalışmalara devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için sizlerin emrindeyiz. Ev ziyaretleri kapsamında Şehitkamil ilçemizin mahallelerinde vatandaşlarımıza periyodik olarak ev ziyaretleri yaparak sohbet etme imkânı buluyoruz” ifadelerini kulandı.

ÖNCE ESNAF SONRA EV ZİYARETİ

Yılmaz, ziyaretlere ev halkının yanı sıra komşu evler ile apartman sakinlerinin de katıldığını çok yönlü ve faydalı sohbetler gerçekleştirdiklerini aktardı. Başkan Yılmaz, " Gündüz halk ziyaretleri sonrasında ev ziyaretleri ile dolu dolu bir günün sonunda bu akşamki ziyaretlerimizi de Göllüce Mahallemizde ev ziyaretlerimizle sayın ailelerimize misafir olup, dua istedik. Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok Yola Devam İnşallah” dedi.

 

 

http://telgraf.net/haber/ak-parti-sehitkamilden-ev-ziyaretleri-haberi-74361.html

 

http://www.gazianteppusula.com/haber/yilmaz-dur-durak-bilmiyor-haberi-51888.html

 

http://www.bursahaber.com/gaziantep/ak-parti-sehitkamil-ilce-baskani-yilmazdan-cat-kapi-ziyareti-h1222851.html

 

http://www.haberumut.com/gaziantep/ak-parti-sehitkamil-ilce-baskani-yilmazdan-cat-kapi-ziyareti-h80473.html

 

http://www.haberumut.com/gaziantep/ak-parti-sehitkamil-ilce-baskani-yilmazdan-cat-kapi-ziyareti-h80473.html

 

http://www.mynet.com/haber/politika/ak-parti-sehitkamil-ilce-baskani-yilmazdan-cat-kapi-ziyareti-3875882-1

 

http://beyazgazete.com/haber/2018/3/16/ak-parti-sehitkamil-ilce-baskani-yilmaz-dan-cat-kapi-ziyareti-4383381.html

 

http://www.olaymedya.com/ak-parti-sehitkamil-ilce-baskani-yilmazdan-cat-kapi-ziyareti-25291h.html

Bu Web Sitesinin Tüm İçerik Hakları Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına Aittir. İzinsiz Kullanılamaz

Gaziantep Milletvekillerimiz

iletişim

Contact

Email: info@akpartisehitkamil.com

Telefon: (+90) 342 221 22 00

Fax: (+90) 342 221 22 02

Adres: MÜCAHİTLER MAH. 52025 NOLU SOKAK NO:12/14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP