Gaziantep

KILIÇ İLE BİR KEZ DAHA...



AK Parti Şehitkâmil Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’nde tek liste halinde gidilen seçimlerde Hülya Kılınç, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Renkli görüntülere sahne olan kongrede, AK kadınlar sahneye davet edilerek kendilerine çiçek takdim edildi.

KILIÇ İLE BİR KEZ DAHA...



AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla yapıldı. Kongreye, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Canan Candemir Çelik, Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu İl Başkanı Eyüp Özkeçeci,  AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Hülya Kılınç güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğu, “Bu teşkilatların çalışması sayesinde Allah’a çok şükür bir çok hizmet yapıldı. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha önceki seçimlerde almış olduğumuz başarılarla 2019 yılında yapılacak olan seçimlerden de anlamınızın akıyla çıkacağız.  Biz buna inanıyoruz ve güveniyoruz. Bunlar teşkilatlarımızın sayesinde oluyor.” dedi.

AK Parti Şehitkamil  Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç da, “Biz burada yalnızca kadınları temsil etmiyoruz. Biz burada AK Parti’yi temsil ediyoruz. AK Parti’yi bir tarafa bırakırsak biz kendi geleceğimiz, çocuklarımızın, torunlarımızın ve ülkemizin gençlerinin geleceği için çalışıyoruz. Çünkü biz 2002 öncesini çok iyi biliyoruz. Yaşı müsait olanlar 2002 yılı öncesi yaşanan çileleri, sosyal hayattaki aksaklıkları çok iyi biliyorlar. Benim Ayşe teyzem artık tüp ve yağ kuyruğunda beklemek istemiyor. Benim Elif kızım artık üniversite kapılarından başı açık girmek istemiyor. Benim vatandaşım artık koalisyon hükümetleri ile yönetilmek istenmiyor. Çünkü biz Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderinin peşinden gidiyoruz” diye konuştu. Renkli görüntülere sahne olan kongrede, AK kadınlar sahneye davet edilerek kendilerine çiçek takdim edildi.

İşte Hülya Kılıç'ın yeni yönetim kurulu listesi

Hülya Kılıç

Ayşe Fatma Barak

Esma Özkara Onol

Binnaz Kalender

Tülay Ensarı

Fatma Canan Uğur

Serpil Özkalkan

Gülay Bozdana

Asuman Çakır

Fatma Turan

Ferhan Özdoğan

Mine Nacakgediği

Filiz Şeker

Emral Küçükdere

Zerrin Gökdemir

Elif Boynukısa

Muazzez Savaşçı

Ayşe Karakoyunlu

Sevinç Toker

Nezihe Ş.Yumurtacılar

Yeter Kavuş

Gülşah Aklan

Demet Benlier

Yasemin İçten

Hülya Nacakgediği

Bu Web Sitesinin Tüm İçerik Hakları Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına Aittir. İzinsiz Kullanılamaz

Gaziantep Milletvekillerimiz

iletişim

Contact

Email: info@akpartisehitkamil.com

Telefon: (+90) 342 221 22 00

Fax: (+90) 342 221 22 02

Adres: MÜCAHİTLER MAH. 52025 NOLU SOKAK NO:12/14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP