Gaziantep

BAŞKAN'DAN BAKIM EVİ ZİYARETİ



Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet YILMAZ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gaziantep İl Müdürlüğü’ne bağlı Özel Elit Bakım Merkezini ziyaret ederek engelli ve yaşlı vatandaşlarla sohbet ederek, hediyelerini dağıtıp hayır dualarını aldı.

BAŞKAN'DAN BAKIM EVİ ZİYARETİ



Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet YILMAZ;

“Sıkılmadık el, Çalınmadık kapı bırakmayacağız” demiştik bu idealimizin bir parçası olan faaliyetlerimizden birisi de bakımevi ziyaretidir. Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN engellilere ve yaşlılara çok önem verdi. Onlar evlerin istenmeyen fertleriyken, Ak Parti iktidarıyla bir otel konforunda ağırlanıp bir hastane konforunda tedavi görüyorlar.” dedi.

“Hastalık ve sağlığın her insan için var olduğunu dile getiren YILMAZ, Sağlımızın değerini bilmek, korumak ve sağlıklı hayat için Allah’a hamd ve şükretmek gerektiğini ayrıca bu kurumlarda kalan hastaların morallerini yükseltmek ve kendilerini terk edilmiş hissine kapılmalarını önlemek için, ziyaret ederek gönüllere girmeye ihtiyacımız var.” dedi.

Kurum müdürü M. Alper AYTAR ile sohbetinde; yaptıkları işin çok kutsal ve manevi değerinin yüksek olduğunu dile getirip hizmetleri için kendisine ve kurum çalışanlarına teşekkür etti.

 

          Özel Elit Bakım Merkezi Müdürü M. Alper Aytar; “Psikolojik, Ruhsal ve Zihinsel engelli hastalara hizmet verdiklerini, ayrıca bakım ve korumaya yönelik sağlık hizmetti verdiklerini   dile getirerek, “Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet YILMAZ’a ziyaretlerinden ötürü hastalarımız, şahsım ve kurum çalışanlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretleriyle  Bizleri onurlandırdığını, hastalarımızın da çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

Bu Web Sitesinin Tüm İçerik Hakları Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına Aittir. İzinsiz Kullanılamaz

Gaziantep Milletvekillerimiz

iletişim

Contact

Email: info@akpartisehitkamil.com

Telefon: (+90) 342 221 22 00

Fax: (+90) 342 221 22 02

Adres: MÜCAHİTLER MAH. 52025 NOLU SOKAK NO:12/14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP