Gaziantep

GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ'DAN İLÇEMİZE ZİYARET



Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Ak Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatına Ziyaret

GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ'DAN İLÇEMİZE ZİYARET



 

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Ak Parti Şehitkamil İlçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu. Bakan Kasapoğlu burada yaptığı basın açıklamasında seçimlerden başarı ile çıkan Şehitkamil Belediye Başkanı Sn. Rıdvan Fadıloğlunu tebrik ederek, İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz nezdinde tüm teşkilata teşekkürlerini iletti.

Gaziantep’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni proje ve çalışmalar ile Gaziantep’in gelecek dönemde gençlik ve spor noktasında daha ileriye taşımak için hep birlikte çalışılacağını söyledi. Pek çok projenin altyapı çalışmalarının yapıldığını dile getiren Bakan Kasapoğlu, çalışma ve projelerin Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekilleri ile hep gündemde olduğunu ifade etti. Gaziantep’in Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip illerinden bir tanesi olduğunu dile getiren Bakan Kasapoğlu; “Bu genç potansiyel bizler için çok mühim bir imkân ve çok büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi. Bu imkânı en güzel şekilde değerlendirmek için gençlik merkezlerimizi nicelik ve niteliksel olarak daha yukarı taşıyacağız. Sayılarını arttıracağız, fonksiyonlarını zenginleştireceğiz. Gaziantep’te pek çok tesisi hayata geçirdik, bu tesislerimizi hem yerel yönetimler hem de Bakanlığımızın imkânları ile mahalle noktasında tesisler haline getireceğiz” dedi.

                Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, İl Başkanımız Sayın M.Eyup Özkeçeci’ye, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’e, Milletvekili Sayın Derya Bakbak’a, Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ziyaretlerinden dolayı onure olduklarını dile getirerek, Gençlik ve Spor Bakanı Sn. M.Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür mahiyetinde çiçek takdim etti.

Bu Web Sitesinin Tüm İçerik Hakları Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına Aittir. İzinsiz Kullanılamaz

Gaziantep Milletvekillerimiz

iletişim

Contact

Email: info@akpartisehitkamil.com

Telefon: (+90) 342 221 22 00

Fax: (+90) 342 221 22 02

Adres: MÜCAHİTLER MAH. 52025 NOLU SOKAK NO:12/14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP